cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Ajuntament va posar la primera pedra del Casal de Joves sense projecte

El Bloc diu que la contractació fou irregular i demana al batle que es faci com toca

69928
La primera pedra del Casal de Joves es posà el 10 de març.
L'Ajuntament d'Inca va posar la primera pedra del Casal de Joves sense tenir-ne el projecte d'execució i amb les obres paralitzades pel constructor. Així ho denuncia la portaveu del Bloc d'Inca, Francesca Vives, que ha tingut accés a l'escrit remès a l'Ajuntament pel constructor i en el qual s'informa que les obres del Casal de Joves estan paralitzades perquè no tenen la documentació tècnica ni el projecte d'execució, a més de la manca del corresponent estat d'amidaments i valoració de les partides. El constructor avisa que les tasques es paralitzaren el 5 de març de 2007, i que se n'havia posat la primera pedra el 10 de març. Aquest escrit es presentà el 30 de maig, just tres dies després de les eleccions municipals.

Arran d'aquest fet, Vives ha denunciat que «desgraciadament el temps ens ha donat la raó, perquè ja denunciàrem en el seu moment que el criteri seguit per adjudicar les obres a l'empresa Quimipres havia estat el termini d'execució de tan sols vuit mesos; i ja avisàrem que en el projecte hi mancaven elements estructurals, i que l'obra en qüestió tendria extres i retards». A parer de la portaveu del Bloc d'Inca, «totes aquestes circumstàncies confirmen que l'adjudicació es regí per criteris de favoritismes». I afegí que «demanam al batle que pel bé del consens que va prometre fa tan sols dos dies, en el ple d'investidura, torni a adjudicar les obres i ho faci d'una manera correcta».

A parer de Vives, «el fet que les tasques s'aturassin el 5 de març de 2007, i que el constructor no hagi remès l'escrit en qüestió a l'Ajuntament d'Inca fins passades les eleccions, demostra amb claredat les irregularitats d'aquesta contractació». La portaveu del Bloc d'Inca ja recordà en el seu moment, i ara ho torna a posar de manifest, l'adjudicatària d'aquesta intervenció és la mateixa que construí la piscina coberta, una obra que va patir importants retards i el pressupost de la qual també es va incrementar fins a un 60 per cent. A més, en aquests moments la instal·lació té deficiències importants que l'Ajuntament es va comprometre a corregir, però «encara no s'hi ha posat», remarcà la portaveu del Bloc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.