algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Adéu a quatre anys «intensos i enriquidors»

Cirer cessà ahir com a batlessa de Palma, mentre Grosske es prepara per ser regidor de Benestar Social

Catalina Cirer cessà ahir en el seu càrrec de batlessa de Palma, després d'un breu mandat de quatre anys. La seva partida suposa el comiat personal d'un període «intens, enriquidor i de gran aprenentatge» que la situa ara mateix com a cap de l'oposició en els propers quatre anys de govern de progrés.

Acabada la sessió constitutiva del nou Consistori palmesà, en el qual el cap de llista del Bloc, Eberhard Grosske, ocuparà la regidoria de Benestar Social, la portaveu del grup municipal del PP manifestà que «avui -ahir per al lector- és un dia de refermar compromisos». I, de la mateixa manera que Calvo reiterà la voluntat de servir la ciutat, Cirer també desitjà manifestar la voluntat de fer feina en benefici de tots els ciutadans de la capital balear, com a cap de l'oposició conservadora a l'Ajuntament.

Sobre el seu grau de compromís per acabar el mandat a l'oposició, Cirer insistí que «a curt termini no pens en cap altra ocupació que no sigui com a portaveu del meu partit a l'Ajuntament». En aquest sentit, «el meu compromís sempre ha estat Palma i no em planteig cap altra opció», manifestà. La regidora conservadora només rebé el suport dels consellers del Govern balear en funcions, José Maria Rodríguez, Aina Castillo i Rosa Estaràs, a més de l'exregidora del PP Maria José Frau.

L'acte d'ahir estava carregat d'emotivitat. Fins i tot en els gest de Cirer i de Calvo en el moment de cedir l'una a l'altra la vara de comandament de la ciutat. «No puc sinó agrair en nom meu i com a representant de tota la ciutadania a la senyora Cirer, batlessa de Palma en el darrer mandat, i a tot el Consistori, la seva tasca, perquè som conscient, tot i les diferències de criteri, de l'esforç personal que suposa la tasca de govern», declarà Calvo en la seva primera al·locució com a batlessa.

Grosske confirmà als mitjans de comunicació que ocuparà el càrrec de tinent de batle i que serà titular d'una nova regidoria de Benestar Social, que aglutinarà les actuals àrees de Dinamització Ciutadana i de Serveis Socials. Grosske qualificà la jornada d'ahir d'històrica i assegurà que «en el nou govern municipal, queda prohibida la prepotència i garantida la pluralitat i qualitat de vida de la gent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.