cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

Bauzà expressa el seu desig que el municipi sigui una «referència»

El Partit Popular encara la seva primera majoria absoluta

Una ovació tancada va ser la resposta del nombrós públic que omplia ahir el saló del plens de l'Ajuntament de Marratxí a la reelecció de José Ramón Bauzà (PP) com a batle, res diferent a les mostres d'emoció i alegria de les anteriors legislatures si no fos perquè, en aquesta ocasió, els populars governaran en solitari els pròxims quatre anys. Des de 1987 no s'havia produït una majoria absoluta a Marratxí.

En el nou panorama consistorial es noten una sèrie de canvis: dos regidors més per al PP, fet que ha possibilitat la seva primera majoria absoluta; un regidor menys per a Independents, que ha suposat que Josep Maria Casasnovas i Margalida Mesquida passin a l'oposició; i l'absència de Magdalena Moreno, única representant d'Esquerra Unida en la passada legislatura.

No hi ha cap novetat en el PSM, en què Joan Francesc Canyelles es manté al capdavant, i un canvi en el PSOE protagonitzat per Leo Forteza, que substitueix l'històric Daniel Guirao. Per la seva part, en els populars es nota l'absència de Pep Nigorra, Juan Pizarro i Pere Bestard -a qui el batle es va referir molt especialment en el seu discurs-, substituïts per Tomeu Oliver, Rosalía García i Joan Femenies, als quals se sumen Petri Galmés i Valentín Chacártegui.

Bauzà va expressar el seu desig de «situar Marratxí com un dels municipis de referència, no només pel nombre d'habitants sinó pel desenvolupament i les iniciatives, i per l'orgull dels seus veïns per viure on viuen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.