algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Miquel Ferrer (UM) repeteix com a batle del municipi amb el suport del PSOE

Les àrees d'Educació i d'Assistència social seran els principals reptes d'aquesta legislatura

No hi va haver sorpreses a l'Ajuntament d'Alcúdia, en el qual ahir es confirmà la reedició del pacte UM-PSOE que podrà continuar el projecte que conjuntament començaren fa vuit anys, quan pactaren per primera vegada la gestió política del municipi d'Alcúdia.

D'aquesta manera, Miquel Ferrer repeteix com a batle d'Alcúdia amb el suport de la formació socialista municipal, que encapçala Melchora Gómez. Al Partit Popular, li queda el protagonisme com a únic partit que estarà a l'oposició durant els propers quatre anys.

Amb una sala de plens totalment plena de públic, la sessió d'investidura del batle començà essent presidida pel regidor Mateu Salord, com a regidor de més edat del nou Consistori, i Laura Serra, com la regidora més jove.

Salord llegí les disposicions reglamentàries i es complí el que estava previst, és a dir, alguns sabuts, tradicionals i esperats errors, ja que la confiança i la saviesa de l'estimat regidor propicien aquestes «travelades».

Els discursos dels respectius caps de grup foren protocol·laris, Coloma Terrassa, del Partit Popular, manifestà que el seu partit efectuaria una oposició lleial però contundent.

Melchora Gómez assegurà que l'equip de govern treballaria especialment per solucionar els grans reptes que es plantegen en aquest municipi la present legislatura, que bàsicament se centren en l'educació i els serveis assistencials.

Per la seva part, el batle electe Miquel Ferrer va agrair el suport que havia rebut, que fa possible poder continuar fent feina des de la batlia per poder culminar el projecte de gestió, i també va reiterar que continuria essent el batle d'Alcúdia per a tots els alcudiencs.

La votació es va fer niminal i en veu alta, amb la qual cosa quedà constituïda la majoria UM-PSOE per als quatre anys següents.

Segons digué el mateix batle, el pacte s'ha reeditat tenint en compte la feina i la gestió que es va fer a la passada legislatura i que es continuarà fent aquests propers quatre anys per aconseguir un pacte de resultats i, així, millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.