algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Joan Font i Massot (PSM) torna a ser batle i promet governar per a tots amb el màxim consens

El batle apel·là a la unitat i al respecte entre veïns

No hi hagué novetats a Petra i Joan Font i Massot (PSM) es convertí per quarta vegada en batle del municipi, la tercera amb majoria absoluta.

En una sala de plens on no cabia ningú més, Font es dirigí al públic, per agrair el suport rebut pel poble, i a la resta de formacions representades al Consistori. El batle apel·là al sentit comú i a la recerca del consens «des de les diferents posicions per cercar el bé de Petra, deixant de banda interessos partidistes».

Font assegurà que «el poble ha tornat a triat l'opció que més li convé, i ha estat la nostra», i advertí que «el municipi desitja ser governat des de la responsabilitat i la responsabilitat, i no des de la crispació». El batle insistí que «Petra s'ha de convertir en un poble modern i de progrés».

En el torn d'intervenció de la resta de candidats, Miquel Santandreu (PP) donà l'enhorabona a Font i manifestà que «treballarem des de l'oposició per defensar els interessos del poble». El més crític fou Miquel Jaume (UM), que lamentà que els petrers no hagin tingut en compte les seves propostes per dur a terme un canvi de govern que, a parer seu, era necessari.

Els veïns presents a la Sala aplaudiren tots els representants polítics, en un símptoma clar de maduresa política i del fet que l'etapa de crispació ha quedat finalment enrere.

D'aquesta manera, l'equip de govern de Font, amb els seus cinc regidors, tornarà a gestionar el futur polític de Petra i n'afrontaran així els reptes nous, com ara la posada en marxa del futur polígon industrial des Cós, entre altres projectes que s'han plantejat i refermat en el programa electoral del PSM, amb el qual ha guanyat les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.