algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un treballador peruà mor a Porto Cristo electrocutat en una obra

José Luis de la Rosa havia arribat feia tan sols dos dies a Mallorca

Un treballador peruà que feia dos dies que havia arribat a Mallorca morí ahir horabaixa electrocutat en una obra de Porto Cristo. José Luis de la Rosa, de 38 anys, treballava amb els seus companys en les obres de construcció del nou centre de salut, ubicat al carrer de Villalonga. Abans, en aquest solar, hi havia un bar que era utilitzat com a centre de reunió de la tercera edat i, d'algun temps ençà, s'hi està aixecant el nou edifici que acollirà el centre de salut.

Per garantir que la construcció avançava a bon ritme es reforçà la quadrilla amb alguns operaris arribats de Barcelona. Ahir horabaixa, l'obrer s'apropà a un muntacàrregues i rebé una descàrrega brutal, que el fulminà. Els seus companys donaren la veu d'alarma i els primers a arribar-hi foren els agents de la Unitat Territorial de Costes (UTC de la Policia Local de Porto Cristo. Un metge del 061 en certificà la mort i el Cos Nacional de Policia es féu càrrec de les diligències.

Els investigadors analitzaren l'obra per tractar d'aclarir si s'hi havia produït alguna negligència en matèria de seguretat, ja que se solen utilitzar endolls especials per evitar precisament descàrregues elèctriques. Els seus companys estaven molt afectats per l'ocorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.