algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Condemnat un maltractador a sis mesos de presó a Palma

L'Audiència imposa també a l'acusat quinze anys d'allunyament

La Secció Segona de l'Audiència de Palma condemnà ahir en conformitat Alcides F.V. a sis mesos de presó per coaccions i a sengles penes de 80 dies de feina per a la comunitat per amenaces i violència domèstica, tot això en la persona de la seva excompanya sentimental.

Els magistrats imposaren també a l'acusat -que és a presó per aquests delictes des de finals de gener- una ordre d'allunyament físic en un radi de dos-cents metres i de comunicacions de qualsevol tipus amb la dona agredida durant quinze anys.

El judici no arribà a dur-se a terme ja que el fiscal canvià les seves qualificacions prèvies en les quals demanava dos anys i mig d'internament per a l'acusat per un presumpte delicte de detenció il·legal -que no arribà degudament acreditat a l'acte d'ahir-, i sengles penes d'un any de presó per amenaces i violència.

L'acusació particular cedí a les noves peticions del Ministeri Públic. Els fets objecte de la causa succeïren el passat dia 10 de gener en el domicili palmesà que compartien amb les seves tres filles la víctima i l'agressor -readmès allà malgrat una condemna prèvia per maltractament familiar que comportava allunyament-, quan tingueren lloc discussions, amenaces i finalment un cop de puny a la zona cervical de la dona, que va necessitar assistència facultativa i hospitalària.

La condemna que fou acceptada ahir per l'encausat està a punt de coincidir amb el temps que du l'acusat en situació de privació de llibertat en el centre penitenciari de Palma, per la qual cosa el seu advocat sol·licità un acte d'excarcelació en la major brevedat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.