algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

El president del Grup Globalia rep la medalla d'or de Salamanca

El cap de l'Executiu en funcions, Jaume Matas, assistí a l'entrega

El president del Grup Globalia, que inclou entre d'altres les companyies Air Europa, Viajes Halcon i Travelplan, Juan José Hidalgo va rebre ahir la Medalla d'Or de la seva ciutat natal, Salamanca, de mans del batle Julián Lanzarote. Es reconeix així la seva «treballada i excel·lent trajectòria empresarial, que li ha permès crear un important grup nacional a partir d'uns orígens humils».

A l'acte que tingué lloc ahir a l'Ajuntament de Salamanca hi assistí Jaume Matas, president en funcions del Govern balear.

Matas ha destacat en diverses ocasions la importància d'iniciatives duites a terme per Globalia a Balears com l'hangar de reparació d'avions a Son Sant Joan. Un projecte que qualificà d'estratègic per al futur econòmic de les Illes.

Hidalgo va donar les gràcies a les 25.000 persones que treballen en el seu grup empresarial i reclamà per a si mateix «l'orgull de ser serrà».

El guardó que també va ser per a un altre empresari salmantí, Mariano Rodríguez, l'atorga un jurat integrat per representants de la vida social, cultural, econòmica i política de Salamanca i suposa la màxima distinció de la ciutat.

Hidalgo de 67 anys, és el primogènit de nou germans. Dedicà part de la seva infància a treballar pel sosteniment familiar. A l'actualitat presideix un grup amb més de 12.000 treballadors i un benefici de més de 100 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.