algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Campaner: «La resposta de la gent s'ha basat en la feina dels 4 anys»

El batle del municipi ha sortit reelegit amb majoria absoluta

J.SAMPOL. Llubí.
Tomàs Campaner (PP) ha reeditat la majoria absoluta que ja aconseguí en les eleccions de 2003 i tornarà a ser el batle de Llubí durant els pròxims quatre anys.

-Pot fer una valoració dels resultats?
-Crec que la resposta de la gent s'ha basat en la feina feta aquests darrers quatre anys. Hem estat al costat de la gent i l'hem escoltada, això ha fet que la gent vulgui continuïtat dins l'Ajuntament. També hem aplicat el nostre programa electoral en un vuitanta per cent.

-Quines són les actuacions prioritàries per fer a Llubí?
-Ara hi volem fer un pavelló cobert, transformar la pista de futbol sala en pistes de pàdel i frontó, com també millorar les dues piscines i fer la terrassa nova. També volem posar jocs infantils per a nins en el polisportiu i millorar els vestidors d'aquesta instal·lació. A la part de darrere, hi volem posar aparcaments i així no serà necessari que la gent travessi la carretera a peu. També volem posar en marxa la segona fase de l'ampliació del cementeri, fer l'escoleta de 0 a 3 anys, millorar la xarxa d'aigües pluvials, eliminar les barreres arquitectòniques, implantar el servei de la recollida selectiva, i fer més activitats culturals per a tots els sectors de població.

-I el tema de la variant?
-La prioritat és treure el trànsit pesant fora del nucli urbà tan aviat com tinguem la revisió de les Normes Subsidiàries. Així descongestionaríem el carrer de la Creu i el carrer de la Roca Llisa. Ara esperam la signatura del Govern central del conveni amb el Ministeri de Foment i el Consell de Mallorca per dur a terme aquest projecte.

-Com està el tema de l'escola?
-Les obres estan bastant avançades i seguim el plàning. S'acosta el setembre i l'empresa ha dit que és possible que el mes d'agost ja estiguin acabades les obres perquè el setembre estigui tot a punt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.