algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Rabasco: «Una jugada bruta impedí que ASI tingués millors resultats»

Responsabilitza Jaume Matas i el PSOE de la campanya contra ell

Joaquín Rabasco ha resultat elegit per sisena vegada regidor de Llucmajor. Aquest cordovès de 55 anys ha estat objecte d'una campanya de descrèdit especialment dura i prolongada per la denúncia del PSOE el 2001 per possibles irregularitats econòmiques que afecten també el batle del municipi, Lluc Tomàs (PP).

-Satisfet amb els resultats?
-El dia següent de les eleccions em vaig aixecar com mai ho havia fet. Ho vaig fer amb la consciència tranquil·la d'una persona humil que està sent perseguida i massacrada per tots els partits polítics i forces mediàtiques amb mentides, calúmnies i oportunisme carronyer. Fins a l'últim moment han intentat desprestigiar i enfonsar ASI.

-Vàreu cometre cap delicte amb els comptes de Llucmajor?
-No. I aprofit per demanar un judici just com més aviat millor per aclarir uns fets similars als que s'usaren en el famós crim de Conca.

-Dubtau que sigui un judici just?
-No puc dubtar-ne, però consider que el jutge s'ha limitat a prejutjar els fets de manera arbitrària. Mai no ha dit «ja n'hi ha prou!» en una investigació tan dilatada. I ho repetesc, l'informe acusatori del fiscal ha coincidit, després de sis anys d'investigació, amb les eleccions del 2007, precisament. Quina curiositat!, no?

-Després de l'acusació del fiscal, confiàveu sortir elegit?
-Gens. Quaranta-vuit hores abans de la jornada electoral, Diéguez, de manera descarada i vergonyosa, s'erigí en fiscal i jutge, i demanà 11 anys de presó per a mi. El diari El Mundo publicà l'entrevista a tota pàgina. Se'n repartiren milers d'exemplars gratuïtament a Llucmajor i a Calvià, just abans de les eleccions. Aquesta jugada bruta ens privà d'un molt millor resultat a les urnes.

-Creis que vos condemnaran?
-Hi ha qui ja ho ha fet. Han proporcionat als mitjans material per omplir pàgines senceres de mentides i calúmnies. Només falta que m'executin a la forca, enmig de la plaça Major de Llucmajor, per a alegria de tots aquells que no poden viure d'una altra cosa que no sigui dels beneficis de les seves polítiques.

-Quina explicació tenen les acusacions contra vós?
-Durant quatre anys el president Matas ha utilitzat contra mi els seus mitjans de comunicació per aplicar mil vegades la mentida i convertir-la en realitat. Algun dia quedarà demostrat que es tracta d'un gran muntatge per fer desaparèixer el foraster Rabasco i el seu partit polític ASI... No creurà que som il·lús, veritat?

-Pactaríeu amb algú la governabilitat de Llucmajor?
-Les necessitats del meu poble i la nostra política social ens obliguen a voler pactar amb PSOE, Bloc i UM, però crec que ells mai no es posarien d'acord per pactar amb ASI.

-Què destacaríeu del vostre pas per la política de Llucmajor?
-Hem fet allò que hem pogut amb la nostra representació pel benestar del nostre poble, però després de 20 anys de lluita per aconseguir tenir llibres gratis, ajuts econòmics a les famílies necessitades, que els seus fills també puguin estudiar en castellà, que els carrers estiguin nets, que el turisme sigui de qualitat, la gent continua votant el PP i el PSOE. Ara que no es queixin!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.