algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Maria Antònia Munar presideix la seva darrera fira local com a batlessa

La Sala lliurà ahir els premis Cap de Bou a Pere A. Serra i a personalitats locals

71898
Maria Antònia Munar (centre) i Pere A. Serra (tercer per l'esquerra), juntament amb tots els premiats amb el Cap de Bou.

J.S./M.N. Costitx.
Maria Antònia Munar, batlessa de Costitx durant 28 anys, celebrà ahir la seva darrera Fira Costitx en flor com a cap del Consistori costitxer.

Malgrat que el dia no hi acompanyà i la pluja obligà els visitants a estar pendents del paraigua, Costitx es vestí de gala i alguns carrers es decoraren com jardins plens de plantes i flors.

Al migdia, la parròquia Santa Maria de Costitx s'omplí de gom a gom per presenciar el lliurament dels premis Cap de Bou. Varen rebre aquestes distincions el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, «per la gran cobertura i dedicació als mitjans de comunicació»; la batlessa de Costitx, Maria Antònia Munar; tots els regidors del Consistori; la secretària Maria Tarongí; Marcelino Jaume, responsable dels Donants de Sang; Toni Ferrer, per donar a conèixer Costitx «per tots els llocs on ha viatjat»; Nadal Campaner, per la cessió dels terrenys per construir l'escola; l'anterior rector Pere Oliver, pel suport al poble i a les reformes de l'església; i Ponciano Roldán, per la cessió del pont Costa i Llobera.

Al final del lliurament dels Cap de Bou, Maria Antònia Munar pronuncià un petit discurs per «agrair a tots els costitxers i costitxeres el seu suport». També donà les gràcies «a tots aquells que han donat a conèixer el poble de Costitx arreu del món».

Per altra part, durant dissabte horabaixa, la batlessa, Maria Antònia Munar, acompanyada pels regidors de l'Ajuntament, visità les 34 exposicions que es van muntar en cases privades i les 16 composicions de jardins que decoraven els carrers de la localitat.

Al final del recorregut per totes les mostres del poble, Munar va entregar un diploma a tots els participants i va agrair la feina que ha realitzat el seu equip de govern, ja que «estic segura que ho han fet perquè me'n vagi amb un somriure als llavis».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.