cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L'edifici multifuncional acollirà Serveis Generals, Protecció Civil i Policia Local

La nova obra ha costat més de 300.000 euros i s'ubica just devora l'Escorxador

92498
Les autoritats descobriren la placa del nou edifici.
El nou edifici d'usos municipals de l'Escorxador acollirà tot el material de la Brigada Municipal i dels Serveis Generals. A més, serà la base de l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil i, amb vista al futur, el quarter de la Policia Local de Vilafranca.

El batle Jaume Sansó i el director insular de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Domingo Bonnín, han inaugurat aquest nou centre, que donarà resposta, principalment, a les demandes de magatzem municipal per a la Brigada i tindrà vocació de centralització dels diferents serveis que ofereix l'Ajuntament.

El nou edifici s'ubica al carrer de l'Escorxador, just devora el Parc Verd, l'Escola d'Adults i el Casal de Cultura. Les obres han costat 300.000 euros aproximadament i s'han fet en dues fases. Així mateix, s'ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cooperació Local del Consell.

Per la seva banda, el batle Jaume Sansó destacà que «aquest nou edifici acollirà el magatzem de la Brigada i serà la base de la junta local de Protecció Civil i, amb vista a un futur, no descartam també establir-hi el quarter de la Policia Local». Sansó digué que «aquest nou centre suposarà una modernització dels serveis, millora la funcionalitat i centralitza una sèrie de serveis aprofitant que també que es troba vora el Parc Verd».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.