algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

Un motorista de 39 anys mor a Cala Millor en xocar amb un cotxe

El cotxe girà sense adonar-se que Miquel Servera l'estava avançant

Miquel Servera Sancho, un motorista de 39 anys d'edat, morír ahir horabaixa a Cala Millor després de col·lidir la motocicleta que conduïa contra un cotxe.

L'accident va tenir lloc passades les cinc de l'horabaixa a l'avinguda Colom, davant l'hotel Garbi. Segons la reconstrucció dels fets que ha dut a terme la Policia Local de Sant Llorenç, la col·lisió es registrà quan la motocicleta avançava un turisme que girà a l'esquerra sense adonar-se d'aquella maniobra. Miquel Servera, veí de sa Coma, va sortir llançat diversos metres i va quedar estès damunt la calçada, agonitzant.

El centre d'emergències de l'112 va posar en marxa el dispositiu d'urgència i una ambulància del 061 es va desplaçar fins a l'avinguda Colom, a la cantonada amb el camí de Son Moro Vell.< Els sanitaris van comprovar que la víctima no tenia constants vitals i van començar els exercicis de reanimació, que es van prolongar durant una hora. Al final, no van poder fer res per salvar-li la vida i un dels metges va certificar-ne la mort.

En tractar-se d'un accident al nucli urbà, les diligències van recaure en la Policia Local de Sant Llorenç, que com a primera mesura va sotmetre el conductor del cotxe a la prova d'alcoholèmia. El resultat de l'esmentada prova es desconeix, però les fonts consultades van indicar que l'home no presentava símptomes visibles d'intoxicació etílica.

La família del motorista mort va ser informada del fatal accident i es va traslladar fins a Cala Millor, la qual cosa va provocar escenes de gran intensitat emotiva. L'112 va requerir la presència d'un psicòleg per atendre els familiars, que estaven destrossats per la notícia.

El cos de Miquel Servera va ser traslladat a l'anatòmic forense.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.