cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El PP menysprea les plataformes i es nega a paralitzar els 'grans projectes'

Els retrets de l'oposició i de les entitats ciutadanes contra Cirer marquen el darrer ple de Cort

Son Espases, façana marítima, Jacint Verdaguer, Gasoducte, ses Fontanelles i segon cinturó seguiran el seu curs mentre el PP estigui al capdavant de l'Ajuntament. L'equip de govern conservador de Catalina Cirer no té previst aturar cap dels seus «grans projectes» per tal de «no hipotecar el futur de la nostra ciutat», tal com li demana l'oposició i la majoria de moviments cívics de Palma. El darrer ple ordinari de Cort abans de les eleccions es tancà amb durs retrets dels grups de l'oposició, entitats veïnals i plataformes ciutadanes per la «política despòtica i antidemocràtica» de l'equip de govern de Cirer, que ha dirigit Ciutat «sense tenir en compte l'opinió dels ciutadans».

La presentació d'una bateria de propostes per part d'EU-EV i del PSM-EN, relatives a un centenar d'acords de ple incomplits pel govern Cirer, propicià la intervenció dels representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, de l'Associació de Veïns del Raval de Santa Catalina i de les sis plataformes ciutadanes constituïdes per «defensar-nos dels que ens governen», és a dir, Salvem la Real, No al segon cinturó, Salvem ses Fontanelles, Plataforma pel Parc de les Vies, Salvem la Façana i Plataforma contra el Gasoducte. En representació de totes aquestes hi intervingué Xavier Serra, de ses Fontanelles, que recriminà l'equip de govern per haver «rebutjat» el consens en qüestions com el segon hospital de Son Espases o el nou centre comercial i d'oci de Can Pastilla que «desfiguren la nostra ciutat», i per haver incomplit la promesa de parc central.

Per part de l'equip de govern, hi intervingué el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, que qüestionà la «independència» de les plataformes. A més, De Santos recordà que, «gràcies» a aquestes, Jacint Verdaguer no connectarà amb la via de cintura, la Real ha augmentat el seu àmbit de protecció, el segon cinturó tindrà menys impacte ambiental i una part de la superfície de ses Fontanelles serà parc ben aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.