nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

L'exsoci de Del Olmo deixa el concurs per explotar les platges

Moranta diu que passa pena que li facin la vida impossible

L'exsoci de l'exbatle Del Olmo en el negoci de les platges, Gabriel Moranta, anuncià ahir que es retira del concurs per explotar les platges de Can Picafort enguany perquè «així com estan les coses pas pena que em facin la vida impossible». L'equip de govern municipal (PP-CPU) rebé dilluns per sorpresa, via correu certificat, una oferta de Concesiones MorantaMar S.L. per explotar les platges del municipi enguany i requerí una esmena tècnica i econòmica de les deficiències detectades al plec. «Demanen originals i còpies autentificades quan saben que ho tenc tot. Això és un muntatge clar darrere del qual encara hi ha l'ombra d'Antoni del Olmo», digué Moranta, que es queixà que «volen fer-me perdre temps quan tots sabem que ja està tot més que fet».

L'exsoci de Del Olmo explicà que «ja vaig passar per això fa deu anys quan el delegat de Can Picafort em feia la vida impossible vigilant els cobradors i comptant les gandules cada dia. Després del que ha passat i amb una investigació oberta a la Fiscalia ho he tornat a pensar i em retiraré del negoci a Santa Margalida». Segons Gabriel Moranta, el fins ara concessionari, Bernat Riutort, «obté informació confidencial de l'equip de govern». Moranta digué que «divendres, just abans de finalitzar el terme per presentar propostes, Riutort era a l'Ajuntament i sé que dilluns tornava a ser-hi. És precisament per això que vaig decidir enviar la meva proposta divendres a les 13.30 hores per correu certificat perquè no es filtràs informació».

S'ha de recordar que Gabriel Moranta denuncià l'exbatle Antoni del Olmo i la dona d'aquest, Martina Alós, per un suposat delicte societari i d'estafa. A la investigació que fa la Fiscalia per comprovar si Del Olmo es beneficià de l'explotació d'un dels lots de les platges el 2005, Moranta també ha presentat proves que podrien incriminar Del Olmo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.