algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Una dona morta i una altra de ferida greu en bolcar un camió a una aturada de bus a Palma

El conductor anava begut i drogat, segons la Policia

85170
Un momento del trasllat del cadàver, amb el camió responsable del sinistre al fons. | ALEJANDRO SEPÚLVEDA.
PALMA. AGÈNCIES.
Una dona ha mort aixafada i una altra ha resultat greument ferida en bolcar aquest matí sobre una aturada d'autobús el remolc d'un camió que circulava pel Passeig Marítim de Palma. Segons ha informat un portaveu de la Policia Local i el servei d'emergències mèdiques 061, el sinistre s'ha produït entorn de les 7.45 hores enfront del Club de Mar, per on el vehicle transitava en sentit ponent.

Segons les primeres impressions, el remolc ha perdut l'estabilitat en prendre el camió una curvatura i ha caigut sobre l'aturada d'autobús, matant a l'acte a una dona d'uns 20 anys i aixafant una cama a una altra jove que ha estat traslladada per una UVI mòbil en estat molt greu fins a l'hospital Son Dureta de Palma.

El conductor del camió ha donat positiu en el control d'alcoholemia i havia pres drogues, segons la Policia Local. En aquests moments, el conductor, de 36 anys i resident a Balears, es troba detingut a les dependències de la Policia Local de Palma.

L'accident ha provocat un gran col·lapse en tot el Passeig Marítim de la capital balear, pel que la Policia Local ha fet una crida als conductors perquè evitassin en tant que sigui possible circular per aquesta via.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.