algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

PSM, ERC i EV es presenten com la «llista majoritària de l'esquerra»

La coalició encapçalada per Sebastià Gayà garanteix «treball i honestedat»


La coalició que componen PSM, Esquerra i Els Verds de Manacor es presentà davant unes 400 persones i ho féu com «la llista majoritària de l'esquerra manacorina», en paraules de Joan Lladó.

La candidatura està encapçalada per Sebastià Gayà (PSM) i el segueixen Joan Llodrà (ERC), Diana Garau (PSM), Andreu Pasqual (Els Verds), Margalida Capó i Miquel Oliver, els dos darrers del PSM. Tanca la llista de manera simbòlica, en el número 21, Dora Amer, filla del batle Amer «Garanya», afusellat el 1936.

En els parlaments, Joan Lladó ressaltà que la candidatura garanteix «treball, cultura i honestedat». Criticaren la política del PP: «El pla general condemna Manacor a multiplicar els 38.000 habitants per quatre i ho fan perquè tenen interessos particulars», afirmà Llodrà. Pasqual, per la seva banda, volgué deixar palès que «les cales verges de Manacor estan amenaçades». Gayà ironitzà dient que «de la ciutat de les perles, els mobles i les coves, només ens queden les coves, i és perquè no se les poden endur».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.