algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un motorista mor en topar contra un cotxe a la carretera del Cap Blanc

Una altra persona resultà ferida en tombar el seu cotxe a Palma

Un motorista de nacionalitat xinesa i de 40 anys d'edat, Jinwu Huang, va morir la passada nit de divendres en un accident de circulació esdevingut a la carretera del Cap Blanc, a Llucmajor.

L'accident es produí al voltant de les 21.45 hores del vespre a l'alçada del quilòmetre 3,500 d'aquesta via. Les primeres investigacions apunten que el motorista xinès, que conduïa una Yamaha Neos, hauria pogut intentar realitzar un canvi de carril antireglamentari.

En aquest moment el motociclista topà amb un vehicle Toyota Corolla conduït per un jove de 31 anys d'edat.

L'impacte entre el cotxe i el motocicista va ser molt fort i a conseqüència d'aquest el motorista sofrí lesions molt greus. L'home hagué de ser atès pel metge del PAC de Llucmajor i efectius del servei sanitari del 061. Després de diversos minuts d'assistència mèdica, no es pogué sinó certificar la mort del motociclista. Al lloc també es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil.

Xoc a la via de Cintura
A més d'aquest accident, a la via de Cintura una altra persona va resultar ferida divendres horabaixa. El sinistre es va produir al voltant de les 19.20 hores a l'altura del túnel de Gènova, quan el conductor va perdre el control i el seu cotxe va tombar. Els bombers de Palma desplaçaren quatre vehicles fins al lloc dels fets. També s'hi desplaçà la Guàrdia Civil i una ambulància del Clínic Balear, que traslladà el ferit a la clínica Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.