cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

El jutge empresona l'acusat d'abusar de la seva filla de tres anys a Can Picafort

La mare, que també fou arrestada, es troba embarassada i ha quedat en llibertat amb càrrecs

94772
Familiars i amics dels progenitors acudiren ahir als jutjats d'Inca. L'home ingressà després al centre penitenciari. Fotos: A.S.

El jutge decidí enviar ahir a presó el jove de Can Picafort acusat d'haver violat la seva filla, de només tres anys. La mare de la petita, que també va ser detinguda pels agents de la Guàrdia Civil a causa de la seva presumpta implicació en el cas, es troba embarassada i ha quedat en llibertat amb càrrecs. Tal com ja avançà en la seva edició d'ahir aquest diari, la detenció del matrimoni es va dur a terme al llarg de dissabte passat, després que la padrina de la nina sospitàs que aquesta havia sofert unes sospitoses lesions anals. La dona decidí aleshores dur la petita a l'hospital de Manacor.

La víctima, de tres anys d'edat, fou sotmesa a una completa revisió ginecològica per part dels metges d'aquest centre hospitalari. Com a resultat de l'examen mèdic, es confirmà que la ferida que presentava era perfectament compatible amb una agressió sexual recent. Tot seguit, i seguint el procediment habitual, la Guàrdia Civil va ser informada de la situació de la petita. La seva padrina paterna, des del primer moment, va sostenir que l'autor de la presumpta violació podria ser el pare de la nina, que alhora és el fill de la dona.

Segons sembla, va ser la mateixa menor que va fer alguns comentaris en aquest sentit, que varen alertar la padrina. La mare de la víctima, que es troba embarassada de diversos mesos, es defensà i assegurà que no sabia res d'allò que havia ocorregut a la seva filla, però va ser arrestada per un presumpte delicte d'encobriment, ja que no va denunciar la violació. La parella de Can Picafort va passar les nits de dissabte i diumenge als calabossos de la Guàrdia Civil de la caserna de Pollença i ahir tots dos varen ser traslladats als jutjats d'Inca, per prestar-hi declaració. Tant el jove, de devers 25 anys, com la mare de la nina, d'uns 24, varen sostenir que eren innocents. Finalment, però, el jutge que s'encarrega del cas d'abusos va decidir l'ingrés a presó del pare. Pel que fa a la progenitora, fou deixada en llibertat amb càrrecs. Al migdia d'ahir, alguns familiars i amics dels acusats varen acudir als jutjats, per interessar-se pel cas.

Per la seva part, els agents de la Guàrdia Civil que s'encarreguen de la investigació han realitzat des dedissabte passat múltiples gestions per intentar conèixer tots els detalls relacionats amb l'agressió sexual a la nina de tres anys. La primera prioritat dels agents de la Benemèrita ha estat descobrir quantes persones havien tingut accés a la petita el mateix dia de la violació. Això ha limitat en gran mesura el nombre de possibles sospitosos. El jove matrimoni de Can Picafort és de nacionalitat espanyola i cap d'ells no compta amb antecedents policíacs per altres delictes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.