algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

El pancaritat de Monti-sion restà tota la jornada pendent del temps i de la improvisació


Els presagis no eren gaire favorables, al final es compliren les prediccions i l'aigua tampoc mancà en el pancaritat del Diumenge de l'Àngel, al monestir de Monti-sion a Porreres.

De bon matí tan sols els més agosarats, entre ells el batle i alguns dels regidors pujaren a peu fins a Monti-sion; la cercavila de la Filharmònica es va suspendre. Un cop a Monti-sion, i amb la majoria de gent que pujava amb cotxe, el rector de Porreres va oferir la missa al recer que ofereix la capella.

En finalitzar s'havia de celebrar la plantada dels nous gegants de la vila, en Roc i na Bet, però el mal temps, com també dissabte horabaixa en la seva presentació, obligà a la improvisació constant i es va suspendre l'acte, el mateix que va ocórrer amb el concert de la Filharmònica Porrerenca, que cada any se celebra en el claustre del monestir, però que aquest any va haver-se de fer a dins la capella.

Algunes retxes de sol feien animar la gent i per la carretera de tant en tant es veien grupets, de joves principalment, que enfilaven el camí cap a Monti-sion, però la cosa no millorava i el plugim, el vent i el fred, marcà tot el pancaritat dels porrerencs al monestir de Monti-sion.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.