algo de nubes
  • Màx: 20.39°
  • Mín: 12.82°
20°

La Fira de Sant Francesc resultà molt participativa tot i la suspensió d'actes

La pluja del matí obligà a retirar del programa activitats com la desfilada de cavalls

M.NADAL.Muro.
Els murers celebraren ahir la seva Fira de Sant Francesc amb la mirada posada al cel. Les males previsions meteorològiques feren pensar a suspendre-la, però finalment la pluja escampà i els veïns i els arribats de pobles veïns pogueren gaudir dels diferents actes organitzats.

Tot i això, el mal temps obligà a suspendre l'exhibició de doma i l'espectacle eqüestre, que estava previst que es realitzassin durant el matí a l'avinguda Santa Catalina Thomàs. El regidor de Festes i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Muro, Rafel Gelabert, explicà que «també hem hagut de suspendre la desfilada d'indumentària tradicional mallorquina dels segles XVIII i XIX que estava prevista per al capvespre», però tot i això Gelabert realitzà un bon balanç de la Fira «perquè a les set del matí ens pensàvem que l'hauríem de suspendre».

Encara que a l'avinguda Santa Catalina Thomàs, on es realitzava l'exposició d'animals i de maquinària agrícola i industrial, no hi havia una gran afluència de públic, els carrers més cèntrics, com el carrer Colomer o el de Joan Carles I, on hi havia l'exposició de vehicles, o el de Santa Anna, on es trobaven les típiques parades de fira, estaven més concorreguts.

Però, sense cap dubte, l'acte que fou més visitat pels veïns de la localitat de Muro i diverses persones arribades d'altres indrets de Mallorca fou la XX edició de la Mostra d'Artesania que acollí al claustre del Convent. A les diferents sales del Claustre es podien contemplar les feines dels trinxeters, dels pelleters o dels restauradors de mobles que exposaren les seves peces, a més de fer demostracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.