algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

El bisbe Murgui consagra l'església de Son Carrió en el seu centenari

Una trobada de xeremiers i un concert commemoren la fita

Una repicada general de campanes de bon matí anunciava festa grossa a Son Carrió, tot per commemorar els cent anys de la seva església. Els veïns sortiren al carrer per celebrar l'alçament d'un temple que s'aixecà en només set anys sota la direcció de mossèn Alcover i que ha esdevingut l'autèntic emblema del poble.

Una trobada de xeremiers alertava els carrioners de la celebració d'una missa solemne que oficià el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, qui consagrà el temple després que el 14 d'abril de 1907 fos beneïda. A l'acte es destacà la la grandiositat de l'església, la seva singularitat i l'esforç de tots i cada un dels carrioners que ara fa cent anys edificaren aquest temple de manera desinteressada. A l'acte hi fou present el batle de Sant Llorenç i carrioner, Mateu Puigròs, i gran part de representants de l'Ajuntament. Devers les nou del vespre, a la mateixa plaça de l'Església, s'oferí per als veïns un refresc. Després es pogué gaudir d'un concer de la Banda Municipal de Música de Sant Llorenç, dirigida per Damià Muñoz.

Dins els actes commemoratius, per avui a les set i mitja de l'horabaixa i al mateix temple, tendrà lloc la presentació del llibre de gloses de Gabriel Frontera -rector durant 42 anys de Son Carrió- a càrrec de Pere Fullana i un concert de la Coral de Son Servera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.