algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els veïns demanen que es millori el camí d'accés a Tossals Verds

El mal estat de la via representa un vertader perill per als usuaris

M.NADAL.Comarca.
Per arribar al paradís que envolta el refugi de Tossals Verds, ubicat entre els termes municipals d'Alaró i Lloseta, primer s'ha de passar per un camí que «representa un vertader perill per als usuaris a causa del seu mal estat de conservació», segons explicà un dels membres de l'Associació de veïns de Fora Vila, Bernat Fiol. Per aquesta raó, els afectats demanen a les institucions competents (l'Ajuntament de Lloseta, el d'Alaró i el Consell de Mallorca) que arreglin la via.

Un dels veïns afectats, Josep Benítez, explicà ahir que «el mes de novembre passat vaig presentar una denúncia davant l'Ajuntament d'Alaró per demanar que es millori el camí, però encara no he rebut cap tipus de resposta». Benítez continuà explicant que «cada dia vaig i vénc un parell de vegades i estic cansat que ningú no faci res per asfaltar el camí i llevar-ne els clots. Només demanam una capa d'asfalt per llevar els grans clots que hi ha». D'altra banda, aquest veí digué que «també he posat una denúncia perquè el meu fill caigué amb la moto a causa dels clots del camí».

D'aquesta manera, el president de l'Associació de veïns de Fora Vila, Joan Fiol, exigeix que «s'arregli el camí que condueix al refugi de Tossals Verds de manera urgent perquè no s'hi pot transitar. A més, l'estat de la via representa un gran perjudici per als cotxes de les famílies que viuen per la zona pel mal estat que presenta».

Els perjudicats per l'estat del camí recorden que, «a més dels veïns, aquest camí rural és utilitzat per un centenar de persones cada cap de setmana que pugen fins a Tossals Verds i es troben amb els gran clots fins a arribar a la finca del refugi», manifestà Josep Benítez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.