nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Una menor apunyala el seu pare a Eivissa després que la colpejàs

L'adolescent es lliurà després d'un dia en parador desconegut

J.J.M.Palma.
José Ramiro T.U., un obrer de la construcció de 37 anys i natural d'Equador, que fa uns quatre anys que viu a Sant Antoni, fou detingut per la Guàrdia Civil a l'hospital de Can Misses, on estava ingressat per tres ganivetades que presumptament li va donar a casa seva una de les filles, una adolescent de poca edat, després que aquest, begut, suposadament l'hagués agredida amb una corretja. Tant la mare com la menor afectada asseguraren que eren víctimes de maltractaments des de feia anys per part del sospitós.

L'adolescent es va presentar ahir a la Guàrdia Civil de Sant Antoni després d'estar més de 24 hores en parador desconegut. L'al·lota es lliurà a les instal·lacions policíaques després que els agents de l'institut armat fessin múltiples gestions, la localitzassin i la convencessin perquè anàs a la caserna per explicar el que havia ocorregut. El darrer capítol de violència domèstica va tenir lloc suposadament cap a les vuit de l'horabaixa de dissabte en un vuitè pis de l'edifici Tanit de Sant Antoni. A l'esmentat domicili resideix l'acusat amb la seva dona i les tres filles. L'acusat presumptament arribà molt begut a la casa. Durant una discussió familiar, atacà suposadament la filla amb una corretja, amb la qual es creu que la colpejà diverses vegades sense causar-li ferides de notòria importància.

José Ramiro T.U. anà a jeure i moments després la seva filla s'abalançà sobre ell amb un ganivet de cuina i li ocasionà ferides a la part superior del tronc, cap de caràcter greu. Agents de la Guàrdia Civil iniciaren una investigació, el detingueren i el posaren a disposició judicial. Així mateix s'informà la Fiscalia de Menors que s'havia hagut d'arrestar la jove.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.