algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un conductor de 31 anys mor en un accident a la carretera Manacor-Felanitx

El cotxe en què viatjava sortí de la via i xocà contra la base d'una torre d'electricitat

59680
Pal d'electricitat contra el qual xocà el jove que morí a Manacor. | G.M.
Un nou accident mortal a Mallorca registrat ahir eleva a 24 el nombre de morts enguany a les carreteres de Balears. La darrera víctima és un conductor de 31 anys que sortí de la calçada als afores de Manacor, al voltant de 06.40 hores del dematí. També, durant la jornada de dijous es registraren nombrosos sinistres a causa de la pluja, encara que en cap cas no s'hagueren de lamentar danys personals greus.

L'accident d'ahir es produí a la carretera de Manacor a Felanitx (MA-14), a l'altura del quilòmetre 28. El mort, d'inicials V.D.O.S., conduïa un Peugeot 206 que sortí de la via i impactà contra la base d'una torre d'electricitat.

El personal d'una ambulància del 061 l'assistí però no pogué fer res per salvar-li la vida. Efectius del Cos de Bombers de Mallorca es desplaçaren al lloc per rescatar el conductor de l'interior del turisme.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil s'encarregà d'elaborar-ne l'atestat. La somnolència o una distracció de la víctima es barregen com a possibles causes del sinistre.

Durant la jornada de dijous es produïren diversos accidents a causa de la pluja. Un d'aquests tingué lloc devers les 14.30 hores, a la via de cintura, en direcció a Andratx, a la sortida del túnel de Gènova. En aquest sinistre es van veure implicats tres turismes, un dels quals quedà tombat a la mitjana.

Un home i una dona foren traslladats en ambulància a una clínica de Palma, si bé el seu estat no era greu. A causa de l'accident es produïren retencions.

Posteriorment, a les 16.30 hores, hi hagué un altre sinistre a l'autopista de Peguera, en direcció a aquest nucli. El conductor d'un Ferrari en va perdre el control, impactà contra el guarda-rail de la seva dreta i sortí disparat cap a la mitjana.

El conductor va resultar-ne il·lès mentre que l'ocupant va ser atès pel personal d'una ambulància del 061, encara que les lesions que presentava eren de caràcter lleu.

En sortir disparat cap a la mitjana, el Ferrari impactà contra una furgoneta, el conductor de la qual tampoc no va resultar ferit. Aquest accident també va provocar retencions. Agents de la Guàrdia Civil s'encarregaren de regular el trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.