algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Els Independents volen recuperar la «il·lusió» guiats per Margalida Tous

G.M. Artà.
La Unió d'Independents d'Artà s'ha marcat recuperar la «il·lusió» i «l'orgull» del poble de la mà de la seva candidata Margalida Tous.

Tous presentà una candidatura totalment renovada -només hi repeteixen cinc persones de les que es presentaren fa quatre anys- i tindrà com a número dos Pere Obrador i de número tres la jove Irene Gili.

La resta d'integrants són Enric Mas, Josep Danús, Clara Llabata, Maria del Mar López, Miquel Ginard, Assumpta Santandreu, Carlos Ramírez, Joana Maria Massanet, Pau Morey i Bartomeu Cursach.

Els Independents congregaren prop de 200 persones al pati de sa Residència i fou la seva secretària general, Elvira Piris, qui encetà l'acte amb una intervenció en què defensà l'altruisme, les ganes de fer feina i la preparació de tots els membres de la candidatura.

Piris recordà que «els Independents no depenem dels dictats ni de Palma ni de Madrid, no tenim aspiracions i tot allò que fem ho fem només pel poble d'Artà», per criticar així, implícitament, la política de col·locació personal del Partit Popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.