algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Un home mor en xocar el seu cotxe contra un camió al polígon de Marratxí

L'únic ocupant, R.B.G. de 34 anys, morí a l'acte malgrat dur posat el cinturó de seguretat

91694
El turisme s'encastà contra la part posterior d'un camió. Fotos: BOMBERS DE PALMA.

Un jove de 34 anys, R.B.G., morí la matinada de dissabte en encastar-se el seu cotxe contra un camió que es trobava aparcat a la vorera del carrer Licorers, al polígon de Marratxí. L'accident es produí devers les 03.55 hores quan R.B.G., únic ocupant del turisme, enfilava una llarga recta.

A l'altura d'Espectacles Trui, el cotxe envaí el carril contrari, pujà a una vorera i s'estampà frontalment contra la part posterior d'un remolc per a contenidors d'un camió. A causa del xoc, el camió es desplaçà prop d'un metre. Segons informaren els serveis del 061 i la Policia Local de Marratxí, l'impacte provocà la mort instantània del conductor, que quedà atrapat en el vehicle. El xoc activà el coixí de seguretat del turisme, si bé l'impacte fou tan dur que no evitaren la mort del jove, que a més duia posat el cinturó de seguretat.

Al lloc es desplaçaren els Bombers de Palma. Després de comprovar que l'home havia mort, procediren a treure el cos de l'interior del vehicle.

Al lloc del sinistre acudiren a mig matí dos agents de la Policia Local i realitzaren diverses fotos del lloc. Hi era visible el rastre de les empremtes dels pneumàtics, encara que no hi havia marques de frenada. Així, una de les hipòtesis és que el conductor hauria pogut quedar adormit al volant.

El lloc de l'accident és una llarga recta mal il·luminada. De fet, el polígon començà a funcionar fa uns 15 anys però encara no ha estat formalitzat per l'Ajuntament, que no s'encarrega del manteniment de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.