algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

Entesa per Mallorca descarta firmar qualsevol pacte amb EU, PP i UM

Unes 200 persones anaren a la cloenda del seu primer congrés

Entesa per Mallorca, nou partit fundat pels renovadors que abandonaren el PSM, descarta firmar cap tipus de pacte amb EU, el PP o UM de cara a les pròximes eleccions autonòmiques. Així de clar ho deixaren ahir el president de la nova formació, Biel Huguet, i el secretari general d'Entesa, Jaume Sansó, després del primer congrés de la nova formació política que va tenir lloc al Convent de Muro.

«És fals que hi hagi un apropament cap a UM de cara a les properes eleccions», concretà Huguet. Fins a finals d'any Entesa no decidirà si es presenta als propers comicis autonòmics, ja que «aquesta ara és una qüestió secundària ara». I és que Entesa es vol consolidar als diferents municipis on presentaran candidatura.

El moment més esperat d'ahir fou l'acte de cloenda al restaurant Son Sant Martí, que comptà amb la presència d'unes dues-centes persones de diferents municipis.

Entre els membres de la comissió executiva que més destaquen s'hi troba l'exbatle d'Artà i destacat membre del PSM que apostava per la renovació del partit, Montserrat Santandreu. El congrés comptà també amb la presència afiliats d'una vintena de municipis com Sóller, Costitx, Bunyola, Vilafranca, Palma, Sencelles, sa Pobla, Campanet, Inca, Muro, Campos, Felanitx i Artà. Huguet digué que «tendrem candidatura com a mínim a una vintena de municipis; podrem anar sols, com independents, o bé, units amb altres partits ja que cada poble és un món».

Els membres de la comissió executiva són Gabriel Huguet (presidència), Jaume Sansó (secretari general); Vicenç Roig (finances); Felip Esteva (territori); Caterina Canyelles (formació); Gabriel March (participació ciutadana); Jaume Perelló (comunicació); Ponç Vaquer (àrea metropolitana Palma); Tomeu Morro (economia); Santandreu (migracions); M. Eugènia Pou (turisme); Aina Picó (cultura, educació); Miquel Àngel Vicens (medi ambient); Miquel Gual Pons (infraestructures); Mateu Crespí (benestar social); Bartomeu Togores (sanitat).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.