cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

El portaveu del PP ignora que l'OCB hagi encetat la campanya «SUS Mallorca»

Miquel Ramis assegura desconèixer la notícia, tot i que ha estat publicada a tota la premsa local


Ahir va quedar en evidència el peculiar concepte que té el portaveu del PP, Miquel Ramis, sobre allò que s'ha de considerar «temes d'actualitat».

En el decurs de la roda de premsa que ofereix cada dijous, el «popular» assegurà que no s'havia assabentat ni de la campanya SUS Mallorca, que recorrerà l'illa explicant el «retrocés» que suposa per a la llengua catalana la política del Govern; ni de l'acte que va encetar el calendari de reivindicacions, que reuní ahir a més de 600 persones i un gran nombre d'entitats de tota casta.

Titulars
La ignorància de Ramis agafa un caire gairebé surrealista si tenim en compte que l'esmentada campanya ha ocupat grans titulars a la darrera setmana; i que l'acte d'ahir de l'OCB va ser portada de DdB i notícia destacada a altres dos diaris.

A més, gairebé totes les emissores de ràdio i cadenes televisives s'han fet ressó de les diverses mobilitzacions aplegades sota el lema «SUS Mallorca».

Tanmateix, el portaveu advertí que el seu partit dóna suport a la política que està duent a terme el Govern Matas en matèria educativa, més concretament, pel que fa a qüestions lingüístiques. Per aquest motiu opinà que ha de ser el conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, qui decideixi si ha de fer qualque rectificació.

De totes maneres, tot fa pensar que Ramis ignora la premsa de manera selectiva. I és que abans d'admetre que no havia sentit parlar de cap campanya contra l'Executiu, es va referir a una notícia publicada justament a l'únic rotatiu estatal amb edició balear.

En aquest sentit, Ramis valorà de manera possitiva el fet que El Tribunal Superior de Justícia de les Illes (TSJB) hagi sentenciat en contra «dels que volen impedir el projecte de l'hospital de Son Espases».

Segons el PP, aquesta decisió judicial demostra que els que rebutgen la ubicació del nou centre sanitari (Congregació dels Sagrats Cors, veïns de La Real, tots els partits de l'oposició...) «persisteixen en l'error».

Sempre segons la versió de Ramis, el TSJB ha determinat que «la requalificació de terrenys a Son Espases és del tot correcta» i que el procés de compra d'aquests solars «no té màcula».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.