algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Homenatge a DdB en el Parlament

El president de la Cambra, Pere Rotger, encoratja el «Diari» a seguir defensant la llengua i cultura pròpia

El Parlament de les Illes Balears va reconèixer ahir la tasca de Diari de Balears, l'únic periòdic que s'edita íntegrament en llengua catalana a la Comunitat i que enguany compleix deu anys de vida. El president de la Cambra, Pere Rotger, acompanyat d'altres membres de la Mesa, oferí en una recepció una placa commemorativa a una delegació del diari encapçalada pel president-editor, Pere A. Serra.

Durant la recepció, Rotger entregà una placa commemorativa a Pere A. Serra en la qual es pot llegir: «En reconeixement aDiari de Balears, primer a editar-se íntegrament en llengua catalana a les Illes Balears, amb motiu del seu desè aniversari».

El president del Parlament recordà que la decisió de reconèixer la tasca de Diari de Balears es prengué per unanimitat de la Mesa i encoratjà els responsables del rotatiu a seguir donant suport «a la cultura pròpia». «Hi ha negocis on és més fàcil invertir però és en aquesta actuació de Pere A. Serra on es demostra que hi ha una voluntat i un projecte», recalcà Rotger, qui es féu sabedor de les «dificultats» que suposa comercialitzar un producte cultural en català.

El president-editor de Diari de Balears agraí que el reconeixement arribàs de la institució que representa tots els balears i la recollí en nom de tot el personal «que és qui ho mereix», sobretot en una moment on sorgeixen veus en contra de «tot allò que sona a català o mallorquí».

El cap de Publicacions del Grup i director del diari, Miquel Serra, subratllà el mèrit de l'empresa editora, «que demostra un amor a la cultura pròpia que va més enllà del rendiment econòmic».

Acompanyaren Pere A. Serra i Miquel Serra, el vicepresident del Grup, Sebastià Ginard; la directora de Publicitat, Carme Serra; el director d'Ultima Hora, Pere Comas; el director adjunt deBalears, Joan Riera; la subdirectora, Xisca Barceló; el cap d'Esports, Pep Verger; el periodista Bartomeu Picornell, i la correctora Joana Matas. A banda de Rotger, també oferiren la recepció el vicepresident Joan Marí Tur i els secretaris de la Mesa, Valentí Valenciano i Guillem Camps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.