algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

Del Olmo se sotmetrà a una prova de veu per verificar les gravacions

Insisteix que es tracta d'una manipulació «interessada i barroera»

E.B.Sta. Margalida.
El batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo (PP), ha decidit col·laborar amb el Ministeri Fiscal per sotmetre's a una prova de veu amb la intenció de comprovar si la seva veu es correspon amb l'enregistrada a la gravació que ha estat reproduïda durant les darreres setmanes per un diari local que assegura que aquesta conversació implica el pagament de comissions il·legals a canvi de favors urbanístics.

Del Olmo, que declarà dimarts a primera hora del matí en relació a aquest cas davant del tinent fiscal del Tribunal Superior de Justícia de Balears, Ladislao Roig, no ha reconegut la seva veu ni tampoc el contingut de la conversació.

Del Olmo assegura a més que durant la conversa amb el fiscal (fou el primer cop que escoltà íntegrament la gravació), «li cridà poderosament l'atenció que mentre que el diari en tot moment parla de gravació de cinta, el fiscal tenia en el seu poder un disc compacte». El batle entén que això «reafirma la meva sospita que tota aquesta informació és una manipulació interessada».

«Estic convençut que al final d'aquest procés podré demostrar davant de la Fiscalia i la justícia la meva actuació correcta i la de tot l'equip de govern de Santa Margalida, on sempre hem primat en les nostres decisions l'interès general», continua Del Olmo.

El batle de Santa Margalida també diposità la seva confiança en la justícia perquè «quan es demostri aquesta barroera manipulació de gravacions actuï contra els que han ordit aquesta maniobra cercant el nostre desprestigi».

Ja per acabar el batle diu que no té dubtes que els ciutadans de Santa Margalida que el coneixen a ell i al seu equip, sabran «valorar, a pesar de les infàmies fetes públiques aquests darrers dies, les nostres actuacions i continuaran confiant en els gestors que elegiren al 2003».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.