algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Un home intenta matar a punyalades la seva filla de 16 anys a Can Picafort

L'al·lota, que fou atacada al xalet familiar, va ser hospitalitzada a Manacor

Un home intentà matar ahir horabaixa la seva filla de 16 anys al seu xalet familiar de Can Picafort. L'apunyalà almenys tres vegades i la copejà al cap amb una pedra de grans dimensions, encara que la menor aconseguí escapar al carrer plena de sang i demanà ajuda.

L'habitatge de la família, que és d'ètnia gitana, es troba ubicada a l'avinguda Golf número 16 i ahir, a les 18.00, s'inicià una forta discussió entre l'adolescent i el seu pare, de 50 anys d'edat.

Tres armes blanques
L'home s'enrabià i l'atacà a la terrassa de la casa. La copejà amb una pedra i li obrí una herida incisa al cap, de la qual va començar a brollar sang. A continuació l'atacà amb tres armes blanques diferents i l'apunyalà també en tres ocasions, enmig de crits de pànic de la víctima.

La mare de la menor (i esposa del presumpte agressor) era a la casa quan tingué lloc l'intent d'homicidi, però no pogué evitar-ho. La jove ferida aconseguí arribar al carrer i es refugià en un habitatge ubicat a uns 50 metres, des d'on se sol·licità auxili. Ràpidament la Policia Local de Can Picafort i la Guàrdia Civil es mobilitzaren per atendre la víctima, que sagnava i es trobava en estat de xoc.

Els agents irromperen al xalet i procediren a la detenció de V.F.F., que estava molt violent i alterat. L'adolescent rebé les primeres cures allà mateix i després els sanitaris del 061 l'evacuaren sense demora fins a l'Hospital de Manacor, on fou operada d'urgència.

Les fonts consultades indicaren que cap de les ganivetades no l'havia afectada en òrgans vitals, encara que el seu estat al tancament d'aquesta edició era greu.

Mentrestant, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es féu càrrec de la investigació i els especialistes, durant dues hores, inspeccionaren el xalet i realitzaren un reportatge fotogràfic a la terrassa, on s'havia registrat l'intent d'homicidi.

Els tres ganivets ensangonats foren intervinguts com a proves inculpatòries i la mare de la menor fou traslladada a la caserna perquè prestàs declaració. També visitaren el xalet on es refugià l'apunyalada.

El que no ha transcendit de moment és el motiu pel qual el progenitor intentà matar la seva filla, encara que tot sembla apuntar que la relació entre ambdós no era massa fluida. En el moment de l'atac, a la casa només hi eren presents els dos protagonistes (agressor i agredida) i la mare.

L'acusat, ahir, havia de passar la nit als calabossos i està previst que en les pròximes hores sigui interrogat per la Guàrdia Civil i després passi a disposició judicial, al jutjat de guàrdia d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.