algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

UGT afirma que en matèria social «hem perdut tota una legislatura»

L'executiva del sindicat es reuní amb la direcció del PSIB-PSOE

EFE./R.GALLEGO. Palma.
«Hem perdut tota una legislatura pel que fa a l'educació, la formació dels treballadors i als serveis socials». Aquesta és l'opinió del secretari general d'UGT, Lorenzo Bravo, respecte a la gestió de l'Executiu Matas, i així ho expressà a la finalització de la reunió que va mantenir amb el PSIB-PSOE.

Les direccions d'ambdues organitzacions parlaren de futur i en concret de les perspectives de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del 2007.

Bravo i el secretari general dels socialistes illencs, Francesc Antich, analitzaren la situació econòmica i les previsions de creixement de Balears que, segons el sindicalista, poden sofrir un «trompada tremenda» si es manté el ritme d'afiliacions a la Seguretat Social i no es modifica el model de creixement econòmic.

Infraestructures
En aquest sentit, Bravo advertí que les infraestructures que s'estan executant a les Illes estan generant un «efecte crida». Per aquest motiu, opina el líder d'UGT que s'hauria de contenir l'activitat del sector de la construcció en benefici del sector dels serveis.

A més, Bravo augurà que aquest ram tindrà «problemes» a final d'any si «es «consolida» el turisme residencial i anuncià que lliurarà un document de propostes electorals al PP i al PSIB-PSOE.

Per la seva banda, Antich va vincular l'increment de les afiliacions de la Seguretat Social al procés de regularització d'immigrants duit a terme pel Govern central i va sostenir que «un dels problemes greus que arrossega Balears» és «la qualitat de la feina». Moltes empreses que inverteixen en l'Arxipèlag «s'enduen els beneficis i deixen tota una sèrie de circumstàncies» que han de reparar les administracions de les Illes, fet que respon a «una mala planificació» i a «una poca sensibilitat» social, va assegurar Antich.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.