algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Un camió mata un motorista de 68 anys i fuig

Bartomeu Riera morí esclafat davant l'antiga presó de Palma i el camioner fou detingut a prop de Son Reus

59860
El cos sense vida del motorista quedà cobert per una manta tèrmica. | A.S.

Un camió esclafà i matà ahir un motorista de 68 anys, Bartomeu Riera Gamundí, en el pont de la carretera de Sóller, davant l'antiga presó. El xofer fugí i quan fou detingut per la Policia Local, a prop de la benzineria de Son Reus, explicà que no s'havia adonat del que havia ocorregut.

A les set menys quart del matí un camió de l'empresa Transportes J.Bordoy, conduït per un home de 50 anys, avançà el motorista just damunt el pont, quan ambdós circulaven en direcció a Sóller.

Segons sembla, un cotxe que volia desviar-se cap a la via de cintura tragué la part davantera per aquell carril, fet que motivà que el vehicle pesant es tiràs cap a la dreta i amb les rodes posteriors esclafàs Bartomeu Riera, que morí a l'acte.

El sexagenari quedà completament destrossat de cintura per avall i les seves restes mortals, escampades sobre l'asfalt, en una imatge dantesca que impactà els conductors que es detingueren per auxiliar-lo. Els metges del Samib no pogueren fer res per ell i mentre això ocorria el conductor del camió continuà el seu trajecte.

Un cotxe el seguí i el seu ocupant n'anotà la matrícula. A l'altura de la rotonda d'accés al polígon de Son Castelló es posà al seu costat i li xiulà, encara que el camioner continuà ignorant-lo.

Els agents de la Policia Local, alertats per l'112, es desplegaren per aquella carretera i el localitzaren a prop de la benzineria de Son Reus.

L'home, un mallorquí de 50 anys, assegurà que només havia notat un «petit bot» a les seves rodes posteriors, però insistí que no era conscient d'haver atropellat un motorista. Els investigadors consideraren bastant improbable aquesta versió i el detingueren per un delicte d'omissió del deure de socors.

El camió fou traslladat fins a les dependències de la caserna de Sant Ferran, igual que el xofer.

La Policia realitzà sobre el pont de la via de cintura l'atestat sobre l'atropellament mortal i també retirà el ciclomotor Derbi de color vermell de la víctima, que quedà aixafat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.