algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Vuit persones en atur formaran una nova brigada mediambiental

Vetlaran per la neteja del municipi des del juliol fins al desembre

Un grup de vuit persones que en aquests moments estan a l'atur constituiran la nova brigada mediambiental de Son Servera, que a partir de juliol i fins el desembre vetlarà pel bon estat del poble i de la zona costanera. Serà un reforç important sobretot durant els mesos d'estiu, que és quan augmenta la població a causa dels turistes.

L'Ajuntament de Son Servera disposa d'una subvenció de 63.000 euros de la Conselleria de Treball per posar en marxa aquesta brigada, que contribueix al foment de l'ocupació. Serà el Servei d'ocuapció (SOIB), el que farà la selecció de personal i la contractació. Feran feina durant sis mesos i a més rebran una formació que amb vista al futur els pugui obrir les portes per trobar feina dins aquesta àrea, que és on hi ha menys especialitzacions.

Positiu
L'any passat ja es va constituir aquesta brigada i l'experiència fou molt positiva. Així ho explicà el batle, Damià Ripoll. «No només donen una mà al nostre personal que diàriament s'encarrega de les tasques de vigilància i neteja, sinó que és una bona oportunitat perquè persones que estan a l'atur i per qui a vegades per l'edat és difícil trobar feina puguin formar-se en tasques mediambientals».

La funció d'aquesta brigada serà la neteja, el control i la conscienciació ciutadana tant al poble com a a Cala Millor, Cala Bona i la Costa dels Pins.

Una de les tasques més importants serà també la d'informació. Es repartiran als domicilis els tríptics de la recollida selectiva, alhora que conscienciaran de la necessitat d'apostar pel reciclatge i el medi ambient. A més, la brigada controlarà els punts d'aportació per tenir cura que els contenidors selectius s'empren de manera adient.

La brigada respon a un dels principals objectius que, segons defensà el batle, té l'Ajuntament, que és vetlar pel bon estat de neteja viària, del mobiliari urbà, les platges, les zones verdes municipals i el correcte funcionament del servei de recollida selectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.