algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

Cort crearà un servei d'informació i assessorament mediambiental

L'equip de govern impulsarà aquesta iniciativa presentada pel PSOE

L'Ajuntament de Palma crearà el primer centre de recursos mediambientals del municipi. L'equip de govern conservador de Catalina Cirer es comprometé a tirar endavant una iniciativa presentada pel PSOE al darrer debat sobre la ciutat, i que s'emmarca dins l'Agenda Local 21.

Segons explicà el portaveu socialista a Cort, Antoni Roig, «es tractaria d'oferir un servei d'informació i assessorament, alhora que un centre de documentació, exhibicions i activitats diverses obert a tothom. El que es persegueix, en definitiva, és dotar la ciutat d'un espai viu on aportar i intercanviar idees per avançar en el camí de la sostenibilitat».

La primera passa que ha de fer el Consistori és elaborar l'estudi de viabilitat per a la implantació d'aquesta iniciativa. L'objectiu final és crear un equipament obert a entitats, empreses, estudiants i ciutadans en general interessats per temes de medi ambient, sobretot en àmbits urbans i de l'educació.

Opcions i solucions
Roig comentà que «aquest nou centre de recursos mediambientals ha de servir perquè la gent pugui obtenir la informació i l'assessorament necessaris per tal de conèixer la gran diversitat d'opcions i solucions que avui tenim a l'abast, i que ens han de permetre viure bé sense fer malbé el nostre entorn».

Així, haurà de dur a terme activitats com informar de l'Agenda Local 21 de Palma; oferir informació i consells sobre qualsevol qüestió relacionada amb el medi ambient urbà, la sostenibilitat i les energies renovables; un servei d'assessorament per a educadors; i, finalment, un centre de documentació i recursos -llibres, revistes, material audiovisual- especialitzat. El centre es podria posar en marxa aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.