cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
33°

El Ministeri no ha restringit el pas per la piscina de Ramírez

El periodista presenta una altra querella per l'anunci de més protestes

Fonts autoritzades del Ministeri de Medi Ambient han confirmat que la servitud de pas no està restringida per la zona de domini públic de la Costa dels Pins, i que tothom pot passar per la piscina que empra Pedro J. Ramírez.

A causa de la denúncia per «amenaces» presentada pel periodista contra les persones que anunciaren la seva intenció de transitar aquest estiu per la zona, Diari de Balears demanà al Ministeri que aclarís la situació jurídica de la piscina. «No hi ha hagut cap variació, i la servitud de pas no està afectada», explicaren des del Ministeri dijous passat, tres setmanes després de rebre la pregunta. I afegiren: «L'ús públic de la piscina està suspès mentre s'estableix una regulació per a la seguretat de tots els que usen aquesta instalació». Quan s'inquirí si aquest «ningú» també feia referència al propi Ramírez i família, s'insistí en què «ningú».

El Ministeri de Medi Ambient atengué la petició d'aquest diari pel seu valor informatiu, després que els rerpesentants d'ERC, EU-EV, Lobby i Gadma anunciassin que aquest estiu tornaran a exercir el seu dret de pas per la zona. Ramírez contestà l'anunci amb una nova querella criminal. L'any passat ja ordenà al seu personal de seguretat que impedís el pas.

S'ha de recordar que, després de reconèixer de manera implícita la irregularitat de l'ús privatiu d'aquest espai públic durant sis anys, Pedro J. Ramírez presentà el passat mes de desembre un projecte per regularitzar la piscina.

El periodista ofereix ara que els escolars de Son Servera pugin fer visites a la instal·lació «ecològicament sostenible». A canvi, exigeix que es suspengui totalment el dret de pas a la zona pública durant els mesos de juliol i agost.

El Ministeri de Medi Ambient encara ha de respondre al projecte que promociona Ramírez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.