algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

El PP 'dinamita' el debat de Ciutat amb insults i amenaces a l'oposició

Ferrando, Sansó i Veramendi ationaren una sessió molt crispada

83828
Veramendi perdé la consideració a Muñoz.

El PSOE és «estalinista», el portaveu d'EU-EV «patètic» i el representant del PSM un «porc matancer». Els regidors conservadors que donen suport al govern municipal de Catalina Cirer aconseguiren ahir dinamitar la segona i darrera jornada del debat de Ciutat encalantint innecessàriament l'ambient amb insults, amenaces i desqualificacions als membres dels grups de l'oposició.

Tot començà quan, una vegada presentades les propostes de resolució -un total de 252-, li tocà al PP defensar la seva posició. Ferrando, Sansó i Veramendi es repartiren l'atac acarnissat contra Roig, Grosske i Muñoz. Així, la regidora de Serveis Socials, Margalida Ferrando, recriminà les arrels «marxistes i estalinistes» del PSOE. «Vostè és una inculta i una indocumentada», li respongué el portaveu socialista, Antoni Roig, qui retà Ferrando a aportar les proves documentals necessàries que corroborassin la seva afirmació.

El segon a disparar va ser el regidor d'Economia i Treball, Sebastià Sansó, qui qualificà de «patètiques» les propostes de resolució d'EU-EV i de «vergonyosa» l'actitud del seu portaveu, Eberhard Grosske. Després d'això, l'ambient a la Sala ja era prou crispat i el representant de la coalició d'esquerres respongué a la «renyada» de Sansó demanant-li si tenia «alguna cosa més que mala llet entre les dues orelles».

Porc matancer
El punt culminant del debat arribà quan el regidor de Trànsit, el també conservador Carlos Veramendi, ationà el debat amb referències personals al regidor portaveu del PSM, Pere Muñoz, a qui titllà de «porc matancer».

Va ser precisament quan Muñoz demanà, amb més bé poca fortuna, empara davant la batlessa pels continus atacs verbals, quan Veramendi -sempre en castellà- es referí al futur polític i personal del nacionalista fent ús de l'expressió forastera de «a cada porc li arriba el seu Sant Martí». El nacionalista respongué a la «ràbia» del seu contrincant amb un «si ens possàssim davant el mirall, a veure qui té més cara de porc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.