nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

El Parlament emprendrà accions legals contra Ràdio Robines

L'emissora digué que Rotger havia de declarar com a imputat al Suprem

MARTA MEDRANO/C.M.Inca.
El gabinet del president del Parlament de les Illes Balears estudia querellar-se o interposar recurs contra la ràdio municipal de Binissalem, Ràdio Robines, per haver difós la notícia que el president del Parlament, Pere Rotger, havia de declarar davant del Tribunal Suprem dia 20 de juny d'enguany (abans d'ahir) per una presumpta querella criminal que hauria interposat el propietari d'una deixalleria que l'Ajuntament d'Inca desmantellà fa anys.

El cap de gabinet del president del Parlament, Francisco Ponce, explicà que demanarà responsabilitats a l'emissora per haver comès un delicte «d'injúries i calúmnies contra una institució com el Parlament de les Illes Balears» tot i que no especificà quina fórmula es farà servir. «Crec que els periodistes de Ràdio Robines han obrat amb mala fe perquè fins que jo no els he cridat avui (per ahir) demanant responsabilitats pel fet que no se citàs el president del Parlament a declarar davant del Suprem, tal com anunciaven ells, no han emès un comunicat explicant que la notícia fou errònia», digué Ponce.

Ahir al matí, Ràdio Robines emeté un comunicat. «Els serveis informatius en el seu noticiari de dissabte 17 de juny van emetre una fe d'errades en relació a la notícia errònia que va oferir respecte a la personació del batle d'Inca, president del Parlament i del PP de Mallorca, Pere Rotger, com a imputat davant el Tribunal Suprem aquest dimarts 20 de juny», diu.

«Malgrat partir de dades que corroboraven el fet, no hi va haver prou diligència per corroborar la notícia de personació del batle de l'Ajuntament d'Inca aquest 20 de juny davant la més alta instància judicial de l'Estat, com és reconeixia en la nota de rectificació emesa per aquesta emissora», continuen explicant que el responsable del programa informatiu ja es va disculpar davant l'audiència pels fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.