algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

UGT estudia querellar-se contra la batlessa per 'persecució' als policies

Maria Bonet i l'oficial Sebastià Fernández podrien anar als jutjats

El conflicte entre els policies locals de ses Salines i l'Ajuntament ja ha arribat a tal punt que UGT ha posat el cas en mans dels seus advocats per estudiar si es presenta una querella contra la batlessa Maria Bonet i l'oficial Sebastià Fernández, que seran acusats de persecució, tot sol·licitant responsabilitats.

Els darrers mesos, la batlessa, a instàncies de l'oficial, ha obert fins a nou expedients a tres policies locals que són instruïts per funcionaris de la Conselleria d'Interior. Els tres agents expedientats són tots de ses Salines: Joan Salom, Joan Serra i Miquel À. Amorós. A causa d'això, els passats dies 14 i 16 de juny prestaren declaració els tres agents, una de les quals arribà fins a les quatre hores.

Fonts de la mateixa Policia Local han assegurat que la resta de la plantilla es troba indignada amb l'obertura d'aquests expedients i han manifestat el seu suport al cent per cent als tres companys expedientats.

S'ha de recordar que un dels tres agents es troba imputat per via penal per presumptes amenaces de mort i tinença il·lícita d'armes arran d'una denúncia presentada per l'oficial Sebastià Fernández i que s'aclarirà en les properes setmanes als jutjats d'instrucció número 2 i 4 de Manacor.

Val a dir que l'obertura dels expedients pot acabar en suspensions de feina i sou. Un fet que crida l'atenció és que dos dels agents són representants sindicals d'UGT i ara fa just un any aquests reberen una carta de felicitació del delegat de Policia, Rafel Serra, pels esforços realitzats durant la passada temporada d'estiu. Els agents gaudeixen del suport de l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.