cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Aplaudiments d'un públic dividit

La tristesa i l'alegria foren presents ahir mentre uns s'acomiadaven i els altres entraven

CARME MORENO/A.H. Muro.
El públic fou ahir també protagonista. Curiosament el sector de la dreta del públic aplaudia el nou equip de govern socialista Pere Amengual i el sector de l'esquerra l'equip de govern que sortia. En entrar els polítics a la sala de plens algunes persones del públic cridaren: «Bravo». Entre els assistents, no faltaren algunes cares conegudes com les socialistes Francina Armengol i la diputada Bel Oliver; el batle de Santa Eugènia, Mateu Crespí; el secretari general d'UM, Damià Nicolau; i el popular José Maria Rodríguez.

De la Part Forana, l'exbatlessa de Pollença, Francisca Ramon, i el portaveu dels socialistes de Santa Margalida, Miquel Cifre, volgueren ser ahir a Muro per donar l'enhorabona al seu company de partit Pere Amengual.

Així, els polítics no pogueren dissimular les seves expressions. Hi havia cares llargues, d'alegria, tristesa, emoció, etc. Per Miquel Ramis ahir fou un dels dies més trists de la legislatura. Abans d'acomiadar-se digué al públic present: «Me'n vaig com vaig venir. No he fet favors a canvi de vots». Després de les seves paraules se sentí una veu entre el públic que digué: «No». Miquel Ramis demanà a la persona que havia parlat que sortís, però la cosa queda en res.

Totes les intervencions foren aplaudides. L'extinent de batle del PP, Onofre Plomer, aprofità el dia d'ahir per tornar la pilota a l'exedil del PSM, Ramon Quetgles, a qui li demanà la dimissió. Així l'acusà de «trànsfuga» i li demanà la dimissió. Davant tot això fou força aplaudit pel públic present a la sala.

Aquest no és el primer canvi polític important que viuen els murers aquesta legislatura. Molt poc després de les eleccions ja visqueren un primer canvi de batle després que l'exregidor del PSM , Pau Mateu, dimitçi del càrrec de primer edil en no aconseguir un govern de consens. Tal vegada aquí és on s'ha d'anar a cercar l'arrel del nou canvi polític que ahir es produí a Muro i llevà la batlia als conservadors de CDM i PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.