algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Ramis: «Alguns esperen el nou govern per fer les obres il·legals»

El batle diu que «tota la classe política del poble s'ha de renovar»

El batle Miquel Ramis deixarà la vara de comandament demà dimecres, a causa de la moció de censura que han presentat els grups d'UM, el PSOE i el Grup Mixt.

-Vós sempre heu afirmat que el govern en minoria que heu assumit no partirà a ca vostra, sinó que us hauran de treure. Què sentiu després de la recent presentació d'aquesta moció de censura?

-Sent dues coses: sent que és una cosa legítima i també pens que s'han torbat molt a presentar-la. Ja l'haurien d'haver plantejada fa dos o tres anys. Ara no beneficia ningú.

-Un any abans de les eleccions, quins rèdits polítics pot donar a UM, al PSOE o al Grup Mixt la moció de censura i l'assumpció del govern?

-No ho sé. El que veig és que la política a Muro gira entorn d'UM i del CDM. El CDM sempre ha tengut voluntat de governar i de fer coses en positiu i UM sempre ha jugat a la contra. Si és ver que Jaume Perelló va dir 'no soy mucho de UM, sino anti PP' jo li dic que no és gaire d'UM, sinó anti Miquel Ramis... Hi ha un cert cansament respecte de Perelló i de Ramis i seria necessària una renovació profunda de tota la classe política, però no és possible si no la fan tots els partits. Un partit tot sol no es pot renovar: han de ser tots i, si això no és possible, no queda més remei que lluitar per mantenir el nostre propi prestigi. En les properes eleccions, l'electorat tendrà clar què ha de votar.

-Com afrontau la nova etapa que s'obri a partir d'ara?

-Molt bé. No és dolent que estigui a l'oposició i crec que és bo que el nou govern demostri tot el que han dit fins ara.

-Quina és la vostra opinió sobre la renegociació de l'ajuda per embellir el poble que vol dur a terme el nou equip de govern?

-Aquest és un dels temes que han provocat la moció de censura. El poble serà qui ho jutgi. Ells han volgut assumir la responsabilitat de governar i han d'actuar per a tots els veïns sense excepció. És una pena, però m'han dit que pels bars ja hi ha gent que està preparada per començar dimecres les obres il·legals denegades per la Sala.

-La moció de censura ha tengut repercussions polítiques més enllà de Muro...

-Sembla que l'antagonisme és superior a les forces de la mateixa part conservadora liberal. Pere Amengual (PSOE) diu que formaran un govern de progrés, però resulta que els d'UM son més conservadors que CDM. No pot ser de progrés una persona que deixa doblers al 15% d'interès -referint-se a Jaume Perelló-. UM té una fixació contra mi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.