cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Els campanaters ja poden gaudir d'un poliesportiu renovat i en condicions

Les obres inaugurades ahir han durat uns quatre mesos amb un cost de 90.000 euros

M.N./C.M.Campanet.
El conseller de Turisme, Joan Flaquer, acompanyat pel batle de la localitat de Campanet, Francesc Aguiló, inauguraren ahir les obres de millora de la pista polisportiva municipal i embelliment dels voltants.

Les actuacions a la zona, que començaren el passat mes de febrer, han durat uns quatre mesos i han tengut un cost de 90.000 euros que ha pagat íntegrament la Conselleria de Turisme del Govern balear a través del pla de desestacionalització turística.

El batle, Francesc Aguiló, informà que les obres han consistit «en canviar el trespol i les parets del voltant de les instal·lacions». Aguiló digué que el polisportiu municipal de Campanet es construí durant els anys vuitanta i que ja necessitava aquestes obres de millora, que permetran que a la pista s'hi pugui jugar tennis, futbet, volei, entre d'altres esports.

Les actuacions han consistit en preparar el trespol de les instal·lacions que tenen una superfície de 1.100 metres quadrats, «perquè absorbeixin l'aigua de la pluja». Per aquesta raó s'han fet uns 1.500 forats al trespol que han estat coberts per un material de goma que «permet un caminar suau», segons Aguiló.

Les obres s'adjudicaren a l'empresa Poligras per concurs, «encara que hi ha hagut altres empreses que han participat en les obres de remodelació en la part de pintura o en la preparació dels terrenys», assegurà el batle.

A més, el batle explicà que «la setmana que ve ja comença el torneig de futbet que se celebra cada estiu a la localitat» i per celebrar la finalització de les obres de millora a les instal·lacions esportives de Campanet, ahir es celebrà un partit amistós de futbet entre dos equips de la localitat.

A més, d'aquestes actuacions de millora a les instal·lacions del polisportiu, el passat any, ja s'inauguraren les obres d'embelliment del camp de futbol amb la instal·lació de gespa artificial. El cost d'aquesta millora fou 614.457 euros, dels quals el departament de Cooperació local del Consell de Mallorca n'aportà 391.566 euros.

La remodelació del camp de futbol també fou important perquè feia 25 anys que s'havia construït la instal·lació i contínuament s'hi havien de fer petites actuacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.