algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

La Uned comença el 2007 les obres d'ampliació del seu centre, amb un cost de 600.000E

La Universitat a distància a Balears incorpora el pròxim curs dos nous títols oficials de cicle curt

La Universitat Nacional d'Educació a distància (UNED) a Balears incorpora el pròxim curs dos nous títols oficials de cicle curt i té previst iniciar en 2007 l'ampliació del centre, unes obres que suposaran 600.000 euros d'inversió i 700 metres quadrats més d'espais lectius.

El director del centre associat de la UNED a les Illes, Miguel Àngel Vázquez, explicà ahir els detalls d'aquesta ampliació, que es deu al «creixement significatiu de l'alumnat» matriculat en aquesta universitat en els últims anys i que l'any acadèmic 2005-2006 ha assolit els 7.000 estudiants.

El centre preveu iniciar els treballs a començaments del pròxim any, segons assenyalà Vázquez, si bé dependrà del curs de les obres que l'Ajuntament de Palma realitza al costat de la UNED per crear un poliesportiu per al barri de sa Indioteria.

Les obres consistiran en una primera fase, de tres mesos d'execució, en la qual es construiran tres aules noves a la planta baixa, mentre que la segona, amb un termini d'execució previst d'entre sis i vuit mesos, suposaran altres sis classes més al primer pis.

En qualsevol cas, els treballs no interferiran en l'activitat lectiva del centre, assegurà el responsable de la Uned, qui va assenyalar la importància de dur-les a terme per poder donar un ensenyament de «qualitat digna» als alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.