nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Petra estrena el centre de dia de la Mancomunitat del Pla amb 20 places

La gran demanda del servei fa que ja hi hagi 19 persones ateses

El centre de dia de la Mancomunitat del Pla que s'ha habilitat a ca ses Monges de Petra fou inaugurat ahir, encara que ja fa uns mesos que es troba en funcionament. Les 20 places que ofereix ja es troben ocupades quasi al cent per cent, ja que hi ha 19 persones que es troben ateses, deixant palesa la demanda existent d'aquest tipus de servei.

A l'acte d'inauguració hi eren presents la directora general d'Acció Social del Govern, Pilar Mir; el president de la Mancomunitat del Pla, Tomàs Campaner; el batle de Petra, Joan Font; el president de la Creu Roja a les Illes, Miquel Alenyà; i representants dels ajuntaments de Lloret, Maria, Sant Joan i Vilafranca. També es mostrà el minibús que farà el servei de trasllat per a les persones ateses, que s'ha aconseguit gràcies a la col·laboració de la Caja de Ahorros del Mediterráneo, que n'ha fet possible l'adquisició.

Pilar Mir recordà la importància en serveis d'aquestes infraestructures i anuncià que «Lloret també tindrà ben aviat un centre de dia com el de Petra per a persones necessitades de la comarca». Tomàs Campaner es mostrà satisfet que Petra, com a poble que acull la seu de la Mancomunitat del Pla, «disposi d'aquest servei en una aposta més a favor dels serveis socials, conscients dels esforços que això ens suposa».

Per la seva banda, el batle Joan Font es congratulà que ca ses Monges hagi acollit aquest nou equipament. «Gràcies a la col·laboració entre les institucions, podem fer realitat una demanda tan essencial com la destinada a les persones d'edat».

La Mancomunitat del Pla té cedida mitjançant un conveni la gestió del centre de dia, de ca ses Monges de Petra, a la Creu Roja. Segons Font, «estam orgullosos de la seva tasca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.