cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El PSOE acusa Cort de deixar que na Burguesa esdevingui un femer

Exigeixen el compliment de les mesures de neteja i manteniment

El grup municipal del PSOE a l'Ajuntament de Palma acusa Cort de deixar que els voltants de na Burguesa esdevinguin un autèntic femer. Per aquest motiu, en el ple de dia 29, els socialistes presentaran una moció en la qual exigeixen el compliment immediat de les mesures de neteja i manteniment d'aquest parc natural de Palma.

La regidora del PSOE, Maria Rosa Marquès, recordà ahir que en els plens de juny de 2004 i de juliol de 2005, el seu grup municipal ja va presentar dues propostes de mesures per a la neteja i desbrossament del sotabosc d'aquesta zona verda de la barriada de Gènova. Les iniciatives van ser aprovades per unanimitat i també preveien la repoblació, el manteniment i la millora del parc.

Marquès denuncià que, transcorreguts dos anys, «la situació de brutícia a la serra de na Burguesa no ha variat, ja que no existeix cap tipus de planificació. No és suficient que l'Ajuntament actuï sols quan els veïns ho demanen». La regidora socialista culpà de descoordinació el Consell de Mallorca, el Bisbat i l'Ajuntament, que tenen empriu a la zona i que «no fan res per evitar el deteriorament de l'entorn i l'increment progressiu del risc d'incendis».

Així mateix, la regidora lamentà l'operació de màrqueting que va fer el PP quan va anunciar que incorporaria na Burguesa per incrementar la superfície total de les zones verdes de Ciutat, quan «la veritat és que ni tan sols s'ocupa del manteniment de les ja existents, com ha quedat palès a la denúncia que feim». El grup municipal socialista demanarà el compliment de les mesures acordades a ple.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.