muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

L'Estat cedeix a Cort la titularitat que tenia al solar de s'Aigo Dolça

Les obres municipals previstes als terrenys començaran a finals d'any

J.C.P. / J.M.A. Palma.
Tot està a punt perquè les obres municipals previstes al solar de s'Aigo Dolça comencin a finals d'any. Amb la cessió de l'Estat a l'Ajuntament de Palma de la titularitat dels terrenys, Cort s'ha llevat de davant el darrer entrebanc per poder fer un equipament esportiu i un aparcament subterrani. Les obres tindran un cost de 4 milions d'euros i una durada de 18 mesos.

El Ministeri d'Economia i Hisenda comunicà el passat 26 de maig al govern que presideix la conservadora Catalina Cirer que una ordre ministerial, de dia 9 de maig, autoritzava l'Executiu central a cedir de manera gratuïta al Consitori palmesà el 50% de la titularitat de les antigues instal·lacions esportives de s'Aigo Dolça, inclosa una piscina, ubicades a la barriada del Terreno.

Ara mateix, l'Empresa Municipal d'Obres Públiques (EMOP) estudia la possibilitat d'executar les infraestructures previstes en aquests terrenys mitjançant el sistema de concessió, és a dir, que les construeixi una empresa privada que a continuació es faria càrrec de la seva gestió per un període de temps determinat, i fixat d'acord amb Cort.

L'aparcament subterrani serà de tres plantes i amb capacitat per a 137 vehicles. A més, es farà un equipament esportiu cobert amb una piscina a la planta baixa, uns vestidors i una cafeteria a la primera planta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.