cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Tan sols el 20% de les clíniques balears realitzen implants dentals

Palma acull un congrés internacional de la Societat d'Implantologia

M. QUES./ E.P.Palma.
Tan sols el 20% de les 378 clíniques dentals de les Balears realitzen implants dentals de manera habitual, una tècnica que ha registrat un augment considerable a l'Estat durant els darrers anys. Aquest avanç s'analitzarà aquesta mateixa setmana a Palma, en el XXIII Congrés Nacional i en el XVI d'Internacional de la Societat Espanyola d'Implantologia.

En total, devers 750 odontòlegs especialistes en aquesta disciplina es reuniran a Palma per participar en aquests esdeveniments, que tindran lloc del 8 al 10 de juny a l'Auditòrium, on s'informarà dels darrers avanços relacionats amb aquest camp.

Segons explicà el president del comitè organitzador de les jornades, Manuel Zaragoza, «s'hi espera la participació d'experts d'Itàlia, Portugal, l'Argentina, els Estats Unitats, França, Suècia i Suïssa». Entre altres innovacions, els temes de debat seran «l'ús de nous materials en el procés dels implants» com el zirconi, amb vista a aconseguir que l'aparença de la dent artificial sigui tan semblant com resulti possible a la natural».

A més, es referiran a l'increment de la superfície dels implants, que els fa més porosos, la qual cosa permet que s'integrin millor a l'os de la zona afectada.

Finalment, també se centraran en la importància de donar resposta a les noves necessitats de la població, que segons explicà Zaragoza, «exigeixen estètica i funcionalitat». «Els objectius de la implantologia s'adrecen a acosenguir una harmonia perfecta entre l'estètica i la funcionalitat dels tractaments amb implants dentals», afegí Zaragoza.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.