algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Flaquer espera que es mantenguin tots els vols entre El Prat i Balears

Confia que altres companyies cobriran les rutes que abandoni Ibèria


El portaveu del Govern balear, Joan Flaquer, confia que Balears no es vegi afectada per la decisió d'Ibèria d'abandonar les connexions amb el Prat que no resultin rendibles.

El també conseller de Turisme, que va comparèixer davant els mitjans de comunicació després de l'habitual reunió de Consell de Govern, espera que altres companyies aèries cobreixin les rutes que uneixen l'aeroport de Barcelona amb els de les Illes. De fet, Air Madrid, Air Europa, Spanair i Air Berlín ja han mostrat el seu interès per fer-se amb els permisos d'operacions («slots») d'Iberia.

En concret, Spanair informà ahir, a través del seu president, Gonzalo Pascual, que com a segon operador de El Prat no dubtaran en quedar-se amb tots els slots que deixi d'utilitzar Ibèria. I és que les empreses són conscients que els intineraris que afecten a l'Arxipèlag tenen demanda suficient.

En aquest sentit, Flaquer advertí que a l'Executiu li és igual que les rutes siguin operades per l'antiga compayia estatal o per altres qualssevol. «Allò que ens interessa és que es garanteixin les connexions d'entrada i de sortida, ja que l'aeroport de Barcelona ens acosta un poc més a Europa i a la Península», manifestà el portaveu de l'Executiu de Jaume Matas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.