algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Grande demana al jutge que suspengui l'ordre de tancament de la seu de Drac

Sol·licita també a Cort una pròrroga per retirar els arxius del local


El president de Drac Promociones Inmobiliarias i també del Reial Mallorca, Vicenç Grande, sol·licitarà al jutge la suspensió de l'execució de la sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu número 2 de Palma, de 30 de gener, que confirma que la seu de Drac, ubicada en el número 77 del Camí de Jesús, no té «les preceptives llicències d'instal·lació, obertura i funcionament», tal com havia denunciat el propietari d'unes ferralles de la zona, i que obliga el seu tancament.

Grande presentà un recurs d'apel·lació contra l'esmentada sentència, que fou desestimat. L'Ajuntament de Palma havia notificat a Grande la passada setmana que en virtut de l'esmentada sentència havia de tancar les oficines de Drac. La Policia Local s'encarregà ahir de comprovar que la seu encara seguia oberta i va reiterar que ha de clausurar-se d'immediat.

El president de Drac demanà llavors una pròrroga d'uns dies per poder retirar arxius, material informàtic i documentació de les seves oficines, i poder traslladar-los a un altre lloc. En principi, està prevista una reunió amb la Policia Local el pròxim dimecres per tractar sobre aquest assumpte.

Des de Cort es confirmà ahir que Drac va sol·licitar en el seu moment les pertinents llicències d'instal·lació, obertura i funcionament, que en aquests moments es continuen tramitant. S'espera que en els pròxims mesos, després de l'aprovació del pla parcial de Son Ximelis, se li puguin concedir a Vicenç Grande, el que permetria que la seu de Drac fos reoberta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.